Thank u for visiting me today..Anak ayam sakit gigi..Datang le lagii..

Wednesday, October 13, 2010

Pareek by Johnson Bros

Assalamualaikum.
Jap ye..
jangan masuk lagi..
nak vacuum umah ni japp..buang sawang2 semua..
baca2 sikit apa yg patut..
maklum la ..umah dah tinggal lama..
kot2 ada hantu cyber dok bertenggek bagai..

ok..setel..
--------------------- masuk le..------------------

apa habaq uols?
ada rindu ka..hehe..poyo je tuan umah ni kan.
mood baru nak mai ni, so cepat2 ku posing kan koleksi Pareek ku..
ciput je koleksi ni,
cuma ada 6 set cawan dan 1 biji platter.
teko tak de, piring pinggan sumer tatau ke mana.
tapi sbb suker tengok motif roses ni, plus shape platter tu agak unik,
so aku rembat gak la.
ni beli dr k.fuziah...bila ekk..lama jugak dah beli ni, bulan 5 ari tu rasanya.

'Pareek' by Johnson Brothers....layannn...



6 set cawan yatim piatu, tak de mak teko..
takpa..leh amek mak angkat, teko Meakin Jade...



Platter with an interesting shape..
sori le , gambar sgt tak memuaskan..
maklum le ..camera cap kambing..bek..bek..
platter ni warnanya hijau, tapi nampak cam kuning je kan..

and, cop mohor diraja..hehe..


Okay...
sampai sini dulu..jumpa lagi..
wassalam.

2 comments:

  1. salam kak rafidah.....cantik dah umah akak, dah siap2 kemas ni...xda pun sawang, labah2, jentik2 lg..hahaha...
    akak, cntik la set pareek ni, walau x cukup set tp dpt cawan die tu je dah cukup brbaloi, tmbah2 lg platter die yg bentuk cun tu..hehehe..syabas akak...

    ReplyDelete
  2. salam zany,

    itu la..letih akk mengemas taw..hehe. Lama tak update blog, rindu plak rasa..

    mcm ni la kita ni kan, walopon tak complete, kita rembat gak kan..asal sedap mata memandang..tidur pon lena..haha..

    ReplyDelete